Maskinsikkerhedens

Hvert år skades mange tusinde mennesker ved arbejdsulykker i industrien.
Mange af ulykkerne forårsages af mangelfuld maskinsikkerhed. Og næsten samtlige ulykker kunne være undgået med et gennemtænkt sikkerhedssystem. De årlige omkostninger på grund af skaderne er enorme. De vurderes at ligge på 25 milliarder euro i Europa alene. Når det gælder maskinsikkerheden, er loven krystalklar. Både EF- Maskindirektivet og produkt ansvarslovgivningen siger meget tydeligt, hvad der kræves og hvem der har ansvaret.


 
Dit vigtigste værktøj

Hænderne er en unik konstruktion, med egenskaber uden modstykke andetsteds i eller på menneskets krop. Muskler, sener og knogler kombinerer millimeterpræcision og hurtighed med ægte styrke. Hudens sanseceller afslører ujævnheder på kun 0,5 tusindedels millimeter. Og føler temperaturforskelle på kun 0,1 oC. Men hænderne er udsatte. Først og fremmest på jobbet.    Et eneste greb ved siden af rækker, og ulykken er sket. Kan du forestille dig, hvordan tilværelsen former sig for et menneske, som er blevet berøvet sit vigtigste værktøj?, Vi opbygger systemer , så maskinsikkerhed kommer i top . Som udløser sikre stop og beskytter mennesket som helhed.  Som afbryder strømmen og forhindrer mennesket i at komme i kontakt med maskinen, inden den er stoppet. Og som sørger for at hverken maskine eller produkter beskadiges. Systemerne forhindrer også maskinen i at starte, så længe der stadig er risiko for skader. Proces & Automatik Support´s  tekniker  er simpelthen lig med ekstra tryghed.

Sikre stop – menneske og produktion.

Vi er din samarbejdspartner, når det gælder maskinsikkerhed  Strengere lovgivning og tydeligere ansvarsplacering bidrager allerede til reduktionen af ulykker i industrier – det er positivt, men ikke nok. Proces & Automatik support samarbejder med kunderne og  leverandører af sikkerheds udstyr for at gøre industriens arbejdsmiljø endnu mere sikkert. De nye bestemmelser giver forudseende virksomheder helt nye muligheder. Opfyldes kravene, kan maskinproducenten garantere sine kunder et sikkert arbejdsmiljø og derved øge sin egen konkurrenceevne. 

Vejen til sikkerhed består af fire enkle faser. 

·        Først defineres kunden produktet alene eller i samarbejde med Proces & Automatik Support;

·        Derefter gennemføres en risikoanalyse alene eller i samarbejde med Proces & Automatik Support;;

·        Dernæst  kontakter Proces & Automatik Support  en leverandøren af sikkerheds udstyr for at få integreret den optimale sikkerhed i Produktet;

·        Til sidst implementere Proces & Automatik Support og test systemet.

  Således opstår et effektivt ”partnership for safety”.

Til top

Copyright © 1993- 2002  Proces & Automatik Support